2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Miljonprogrammet Husby I Stockholm

3 av 4 hyresgäster är nöjda eller mycket nöjda med oss som hyresvärd. Det visar vår årliga kundundersökning. I vissa områden sticker det positiva resultatet ut extra mycket.

Varje år skickar vi tillsammans med AktivBo Sverige ut en stor kundundersökning till våra hyresgäster.

I år ökade vårt serviceindex med 0,7 procentenheter jämfört med 2023 och visar att 73,4 procent av våra hyresgäster har svarat att de är nöjda med vår service.

I Husby ökade serviceindex med 7 procentenheter

I miljonprogramsområdet Husby i norra Stockholm ökade serviceindex med hela 7 procentenheter och den personliga tryggheten på kvällar och nätter med 12 procentenheter.

- Det är kul att vårt arbete gett resultat. Vi arbetar mycket med trygghet och service genom att synas ofta ute i området. Vi bjuder in till gårdsträffar och trygghetsvandringar. Ibland bjuder vi hyresgästerna på kaffe när de är på väg till jobbet. Det uppskattas, berättar Viktor Johansson, förvaltare i Husby.

De mest nöjda hyresgästerna bor i Köping

I Visättra i Huddinge kommun ökade serviceindex med nästan 5 procentenheter och i Göteborg med 4 procentenheter jämfört med 2023. I Visättra har också känslan av trygghet bland våra hyresgäster ökat med 6 procentenheter.

Liksom förra året bor våra mest nöjda hyresgäster i Köping. Här är så många som 87 procent nöjda med servicen de får. Kristianstad kommer god tvåa med ett serviceindex på 84 procent och Arboga hamnar på tredje plats med 83 procent nöjda hyresgäster.

På bilden syns delar av förvaltningen i Husby. 

Arkiv

2022-11-23

Utökat inflytande för Victoriahems hyresgäster

Läs mer

2022-11-22

El-lådcykel till Brickebacken

Läs mer

2022-11-09

Vi satsar på förnybar energi med solceller

Läs mer

2022-10-28

Alla positiva till återbruk vid renoveringar

Läs mer

2022-10-24

”Närvaro visar att vi bryr oss om tryggheten”

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.