2022-01-27

Tillsammans håller vi Rosengård rent

Tillsammans Håller Vi Rosengård Rent

Vi lägger mycket tid och kraft på att få sopsorteringen att fungera bättre och nedskräpningen att minska i våra områden. Tillsammans med andra aktörer kan vi göra en stor skillnad.

I veckan välkomnade vi sju personer från miljöförvaltningen i Malmö stad till vårt bostadsområde Herrgården på Rosengård i Malmö. Vår förvaltare Sofia Lokind guidade och visade hur vi arbetar med sopsortering.

– De tyckte att området var väldigt rent. Våra miljövärdar fick beröm för sitt fina arbete och trevliga bemötande, vilket såklart är väldigt roligt, säger Tannia Rosander Fazliu, vår områdeschef i Malmö.

Nu ska vi ta vårt samarbete kring nedskräpning, avfallshantering och skadedjurbekämpning i Rosengård vidare. Vi ska få kommunikationsmaterial från miljöförvaltningen och deras miljöambassadörer ska hjälpa till att coacha våra hyresgäster i sopsortering och miljöfrågor.

I vår ska vi tillsammans med Städa Sverige och Rosengårdsfastigheter arrangera en städplockardag med ungdomar från lokala föreningar.

Ett rent område ökar trivseln och känslan av trygghet – det här är insatser som har stort värde för både oss och våra hyresgäster.

Arkiv

2024-09-02

Återbruk av vitvaror minskar klimatpåverkan

Läs mer

2024-08-23

Nya lägenheter ska göra Landskrona tryggare

Läs mer

2024-08-22

Total makeover på Fosievägen halverar energianvändningen

Läs mer

2024-08-14

Hyresgäster känner sig tryggare på Bäckby och Skallberget

Läs mer

2024-08-07

Våra nöjdaste hyresgäster bor i Köping

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.